Producten - Software

Architectuur

 

docyard architectuur

Modulaire DocYard-architectuur


Cockpit

De DocYard Cockpit is de centrale plaats voor monitoring en beheersing van de gehele productieomgeving. In de Cockpit worden workflows ontwikkeld en de daarop gebaseerde taken. De systeem-performance, de status van de Service-Level-Agreements (SLA), en eventuele waarschuwingen en/of foutmeldingen kunnen real-time worden gevolgd.

Het is eveneens mogelijk om meerdere instanties van de Cockpit binnen één DocYard installatie te openen. Dit betekent dat de productie-manager de status van de lopende jobs kan volgen, terwijl het bedrijfsbureau de Cockpit kan gebruiken om rapporten op te vragen voor de planning en/of boekhouding.

 

Module manager

Module managers draaien als een Windows services op iedere server/computer binnen de DocYard configuratie ten behoeve van het creëren van de runtime-omgeving voor afzonderlijke taken. De module managers ontvangen instructies van de DocYard Master die aangeeft welke jobs moeten worden uitgevoerd. 


Master

De Master draait als een Windows service op één van de servers/computers binnen de DocYard configuratie. Het verzorgt de centrale aansturing van alle taken en modules. De Master verzamelt alle performance- en loggingdata en controleert de licentie structuur en de toegepaste gebruikersrechten. 


Modules

Individuele modulaire functies binnen DocYard's worden modules genoemd. Zij kunnen bijvoorbeeld OCR uitvoeren of MRC compressie toepassen. DocYard modules kunnen op volledig automatische basis functioneren (bijvoorbeeld: document classificatie) of met behulp van een een handmatige interface (bijvoorbeeld: handmatige data-extractie). 


Database

De database is het centrale opslagpunt voor alle configuratie- en productiedata. De opgeslagen data kan worden gebruikt voor het genereren van alle gewenste rapporten en analyses. 


Technology

DocYard is het productie- en workflowplatform voor digitale postkamers binnen organisaties en scanservicebureaus. Om dit te realiseren maakt DocYard gebruik van Microsoft's. NET 4.0 en Windows Communication Foundation technologieën om aan de best mogelijke prestatie metrics met de laagst mogelijke hardware-eisen te voldoen. Intuïtieve beheer- en gebruikersinterfaces maken het systeem eenvoudig te leren en maken extreem snelle implementatietijden mogelijk..