Producten - Software

Functionaliteit


Modulair ontwerp voor hergebruik en verbetering

DocYard is gebaseerd op modules die acteren als herbruikbare bouwstenen. Deze bouwstenen worden gecreëerd door de gebruiker of zijn al beschikbaar als complete modules voor alle scan- en postverwerkingstaken, waarbij de meeste modules standaard al aanwezig zijn in het basispakket van het platform.

De bouwstenen die eenmaal gemaakt zijn, kunnen eenvoudig via een grafische user interface hergebruikt worden in nieuwe workflows zonder dat enige kennis van programmeren nodig is! Bij ieder project zullen nieuwe en herbruikbare modules aangemaakt worden. Het systeem leert en het inregelen van nieuwe workflows zal steeds sneller gaan. In plaats van "het wiel opnieuw uitvinden" kun je de focus leggen op het aanpassen en verbeteren van hetgeen je al gemaakt hebt.


Rapportering en monitoring

Alle data, zowel productie als processtappen, worden verzameld op een centrale locatie. Hiermee kunnen snel en gemakkelijk rapporten gegenereerd worden voor elke stap van de productie. De systeem-performance, de status van Service-Level-Agreements (SLA), en eventuele waarschuwingen en/of foutmeldingen kunnen real-time worden gevolgd. Alle jobs die door DocYard gecontroleerd worden, worden real-time bewaakt om kosteneffectieve en tijdige verwerking van documenten te garanderen. Dit betekent dat de uitvoering van de lopende jobs altijd verbeterd kan worden met DocYard.


Centrale configuratie

Met DocYard, worden alle bestaande productie-instrumenten en middelen duidelijk weergegeven op een centrale locatie, met inbegrip van hun bezettingsgraad. Nieuwe workflows kunnen worden geconfigureerd met bestaande modules en middelen zonder dat enige programmeerkennis vereist is. DocYard's centrale controlesysteem zorgt voor het dynamisch toewijzen van middelen voor de lopende jobs. Foutgevoelige aanpassingsprocessen zijn van het verleden als de productiemanager direct reageert op de knelpunten en documenten en batches herverdeelt op interactieve werkstations op basis van prioriteit. Productie-medewerkers krijgen opdrachten naar zich toe gestuurd in plaats van zelf te kiezen welke batches te verwerken.


Duidelijke interface

Administrators en productie managers kunnen de DocYard Cockpit makkelijk gebruiken, zonder de noodzaak van een uitgebreide training of gespecialiseerde IT of kennis van programmeren. Productie personeel kan ondertussen blijven werken met de interfaces die ze al kennen: bestaande werkplekken voor banen zoals handmatige data-extractie kan eenvoudig worden geïntegreerd in DocYard. Workflows en taken worden weergegeven, zijn toegankelijk en worden aangepast binnen een grafische interface, waarbij geen kennis van programmering nodig is. Met het DocYard platform kunnen nieuwe projecten of veranderende eisen worden geïmplementeerd en in werking worden gebracht in "no time at all".


Eenvoudig beheren van productiegegevens

DocYard maakt het uitzonderlijk makkelijk om productiegegevens van de klant te structureren in allerlei vormen: PDF of TIFF, single- of multi-pagina. Hetzelfde geldt voor de index gegevens, die kunnen worden aangeboden in standaard DMS input formaten zoals ELO, Easy and others, of in klantspecifieke XML, CSV of Excel formaat. Het is net zo makkelijk om bladwijzers toe te voegen aan PDF-bestanden met behulp van index-bestanden of om verbinding te maken met FTO, databases, webservices en meer.


Centraal toezicht op bedrijfsgegevens

DocYard registreert centraal en volledig alle operationele data van begin tot eind, om rapporten te verstrekken voor elke stap van het proces om gegevens voor de productie planning, facturering of boekhoudkundige doeleinden te leveren. DocYard omvat volledige controle en service level agreement (SLA) toezicht als standaard. Andere rapporten evalueren gebruiker - specifieke en productie - en operationele gegevens.


Real-time toezicht

Alle jobs die beheert worden door DocYard worden real-time bewaakt om kosteneffectieve en tijdige verwerking van documenten te garanderen. Dit betekent dat alle systemen optimaal gebruik maken van de capaciteit en dat kostbare resources optimaal benut worden.


Kies de benodigde modules

DocYard modules kunnen worden uitgevoerd als volledig geautomatiseerde processen of vertegenwoordigen handmatige stappen zoals QA werk met een gebruikersinterface. Je kan je eigen modules maken of gebruik maken van onze kant en klare modules, die oplossingen bieden voor alle standaard scan-en postkamer taken. Op deze manier kun je bestaande werkstations integreren voor ontvangen goederen, document inchecken, handmatige indexering, data capture, kwaliteitsborging en meer. Als alternatief kun je gewoon gebruik maken van onze DocYard standaard modules: Goods Reveived client, Track-&-Trace Client en QA-Client.


Direct resource management

Als bijvoorbeeld een achterstand van documenten zich op stapelen op een bepaalde werkplek, zal de gecentraliseerde DocYard Cockpit dit laten weten. Er kan dan direct op het probleem gereageerd worden door extra middelen, waaronder handmatige werkplekken toe te wijzen. Dit proces, dat zowel handmatige en automatische taken intergreert, leidt tot aanzienlijke verbeteringen in de prestaties, een grotere betrouwbaarheid en een aanzienlijke besparing.


Aanpasbare standaard

DocYard is een standaard softwareoplossing met eenvoudige, duidelijke interfaces voor het opnemen van aanvullende modules en functies. Er kan bijvoorbeeld snel een alternatieve OCR tool geintergreert worden, of een andere functie. DocYard organiseert elke functie in de workflow, inclusief monitoring, rapportage en coördinatie met andere modules. Dit maakt DocYard aanzienlijk meer modulair, flexibeler en betrouwbaarder dan eenmalige oplossingen die individuele componenten met behulp van scripts en aangepaste programmering met elkaar verbindt. DocYard-gebaseerde productie-omgevingen zijn snel, flexibel en kosteneffectief bij de aanpassing van veranderende document management eisen.


Naadloze intergratie

Productie-omgevingen gebaseerd op DocYard platforms zijn naadloos geïntegreerd en volledig centraal beheerd, waardoor een hoog niveau van productie-automatisering bereikt wordt. Scanprocessen worden betrouwbaar en kosteneffectief met behoud van hoge kwaliteit. Dankzij lage setup- en exploitatiekosten hebben DocYard producten een zeer snelle return on investment van af het allereerste project, terwijl ook de productiviteit aanzienlijk verhoogt en een duurzame concurrentiepositie veilig gesteld wordt .