Producten - Software

Functionaliteit


Massa-verwerking en schaalbaarheid

De LuraTech PDF Compressor Enterprise is flexibel genoeg om aan bijna elk document management behoefte aan scan dienstverleners en zakelijke DMS /ECM departementen te voldoen. Al jaren is de PDF Compressor succesvol in het verwerken van alles, van incidentele opdrachten tot grote aantallen documenten.


Geweldige document compressie

LuraTech's bekroonde MRC(MRC)-lagen gebaseerde compressietechnologie comprimeert hoge-resolutie zwart-wit, grijstinten en kleur gescande documenten, met compressie ratio van 1:100 of beter. Uitstekende beeldkwaliteit en leesbaarheid van de tekst worden behouden,terwijl de opslagkosten en bandbreedte drastisch worden verminderd.

pdf compressor functionaliteit

Geïntegreerde OCR-oplossing

Geïntegreerde ABBYY OCR-technologie maakt het mogelijk de volledige tekst te doorzoeken in alle PDF en PDF/A-bestanden, evenals het uitvoeren van bestanden in andere formaten zoals XML, MS Word of platte tekst.


Born Digital add-on module voor digitale documenten

Met de Born Digital module, kunnen digitaal gegenereerde documenten uit MS Office, Outlook (e-mails) en digitaal gegenereerde PDF(/A) bestanden net zo gemakkelijk verwerkt worden als gescande papieren documenten.


Standaardisering

De LuraTech PDF Compressor Enterprise levert gestandaardiseerde bestandsformaten waaronder PDF en PDF/A. Dit maakt de software volledig interoperabel met andere producten en de bestanden volledig onafhankelijk van een enkele ontwikkelaar. ISO-compatibele PDF/A-documenten zal nog ver in de toekomst te openen, leesbaar en beschikbaar blijven.


Technologische partnerships

LuraTech integreert 's werelds beste technologie om haar document- en data-oplossingen te voltooien. We maken gebruik van ABBYY OCR-technologie, zodat bijvoorbeeld de volledige tekst te doorzoeken is in onze sterk gecomprimeerde PDF en PDF/A-bestanden.