Producten - Software

Voordelen


Een formaat voor al uw documenten

De LuraTech PDF Compressor Enterprise zet al uw gegevens (gescand of born-digital) in een enkel verenigende bestandsformaat. Standaardiseren van documentstructuur vermindert drastisch de tijd en inspanning die nodig is voor verdere verwerking.


Een dataformaat dat onafhankelijkheid brengt

Er is een reden waarom we naar PDF/A converteren: we willen dat u onafhankelijk bent. Deze ISO-compatibele bestanden zorgen er voor dat u nooit in de ban van een enkele ontwikkelaar komt en u kunt ze gebruiken zoals u dat wilt, nu en in de toekomst.


Gemakkelijk te gebruiken

Wij gebruiken eenvoudige software voor het weergeven van complexe processen. Dat is zowel te zien tijdens de installatie als het in gebruik nemen van onze oplossingen, omdat we willen dat u zo snel mogelijk productief bent.


Blijvende operationele stabiliteit

De PDF Compressor Enterprise voldoet aan alle eisen voor professioneel gebruik. Vele jaren van ontwikkeling en testen resulteerd in stabiliteit en wereldwijd gebruik.


Uitstekende ondersteuning

We hebben geen call center bij Docuwork en LuraTech. Dat is omdat we geloven in professionaliteit, ook in de ondersteuning die we bieden. Ons team van experts en ontwikkelaars hebben volledige bevoegdheden en zijn er voor u, zodra u ze nodig hebt. Wij bieden advies en oplossingen met inbegrip van onderhoud, integratie met bestaande omgevingen, maatwerk en systeemarchitectuur planning. U bent pas tevreden als het systeem "up and running" is, net zoals wij.


Archief voor minder

De geweldige MRC document compressie maakt uw archieven compact en vermindert drastisch opslagkosten en bandbreedte.


Tekstherkenning inbegrepen

Alle PDF en PDF / A-bestanden zijn volledig op tekst doorzoekbaar, dankzij de geïntegreerde ABBYY OCR-technologie.


Eenvoudig te integreren

De PDF-compressor kan eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande document management systemen, wat de potentie van het systeem enorm vergroot. Docuwork en LuraTech bieden op maat gemaakte service en een breed scala aan oplossingen om u te helpen, afhankelijk van uw bestaande hardware- en software-omgeving.


Flexibele licentie en kostenbeheersing

Uw bedrijf kan veranderen, zo ook de manier waarop u de LuraTech PDF Compressor gebruikt. U kunt er altijd zeker van zijn dat u kosten-efficiënt te werk gaat, omdat de PDF Compressor zich aanpast aan uw huidige taken en behoeften. Als de omvang van het werk verandert, hoeft u niet een geheel nieuw softwarepakket aan te schaffen. U hoeft alleen maar uw licentie pakket aan te passen voor meer functies of een ander aantal pagina's die verwerkt dienen te worden. Op deze manier bent u altijd klaar om te handelen en u weet hoeveel het gaat kosten.