Gepubliceerd: 1 mei 2020

Docuwork COVID-19 maatregelen

In verband met de door de overheid en het RIVM afgekondigde maatregelen met betrekking tot het coronavirus in Nederland, gelden sinds 16 maart aangescherpte maatregelen in onze kantoren.

We werken inmiddels al enkele weken op een aangepaste manier en dat gaat heel goed. De anderhalvemeterregel en hygiënemaatregelen worden effectief toegepast en veel van onze collega’s werken momenteel vanuit huis.

We helpen elkaar waar mogelijk en we nemen elkaars taken over wanneer iemand met symptomen thuis zit.

Update 1 april 2020

Alle medewerkers die in het geval van een gehele lockdown toch naar kantoor moeten reizen om de fysieke post voor onze klanten te kunnen digitaliseren en verwerken, hebben van de directie en onze opdrachtgever(s) een officiële brief met een ontheffing ontvangen zodat zij toch naar en van kantoor kunnen reizen.

Om op kantoor een verantwoorde werkplek te kunnen waarborgen, werken er een aantal collega’s vanuit huis. Zij kunnen via een beveiligde VPN inloggen op het netwerk van Docuwork.

De coronamaatregelen zijn verlengd tot dinsdag 28 april. Wilt u intussen meer weten of op de hoogte blijven van de Nederlandse maatregelen, kijk dan op de website van de Rijksoverheid.