Gepubliceerd: 3 mei 2018

In april hadden we een feestelijk moment bij 1 van onze klanten. In de voorliggende periode is er samen met de klant hard gewerkt om de digitale postkamer naar wens in te richten voor de Kompanjie en de oplevering hiervan werd gevierd met een lekkere taart.

Het betreft hier de verwerking van zowel de binnenkomende analoge als digitale (mail) documenten. De binnen gekomen post wordt door middel van het “Slimme Post” concept bezorgd bij Docuwork op de vestiging in Assen. Hier wordt de post geopend, geschoond en ingescand. Tevens wordt de post over een beveiligde lijn naar de Kompanjie verstuurd waarna 1 van de medewerkers van Docuwork via een Remote Desktop de documenten verrijkt. Daarna worden de documenten door de digitale postkamer DocYard aangeboden aan het achterliggende DMS Alfresco (Greenvalley).

Docuwork verwerkt ook de centraal binnen gekomen mail voor de Kompanjie en deze informatie wordt tevens door DocYard aangeboden aan de achterliggende systemen.

Binnenkort gaat hier een proces aan toegevoegd worden, namelijk een deel van de uitgaande documentstroom met een koppeling richting DigiD. Documenten die op persoonsniveau herkent kunnen worden door het DocYard platform worden geselecteerd en aangeboden aan DigiD. Overige documenten worden uitgeprint en per post verstuurd. In de komende periode wordt er gestuurd naar een zo hoog mogelijk percentage wat via DigiD verstuurd kan worden.