Gepubliceerd: 28 augustus 2023

Momenteel wordt door menig techjournalist gesteld dat ChatGPT (generatieve AI) als een zeer efficiënte persoonlijke assistent kan worden ingezet.
Op 12 oktober stellen wij de vraag centraal: Is de inzet van AI in een digitale postkamer een onmisbare factor?
Op deze vraag zal niet alleen de lead developer van DocYard (onze digitale postkamer oplossing) ingaan maar hoort u ook van verschillende klantrelaties hoe zij hun digitale postkamer hebben ingericht en wat voor hun onmisbare factoren zijn.

Het programma ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:
Gerwin van de Vegte (gemeente Steenwijkerland) neemt u mee in het implementatieproces van de digitale postkamer binnen de gemeente en welke inrichtingskeuzes en koppelingen (o.a. met het zaaksysteem Rx.Enterprise) daarbij zijn gemaakt.

Peter Wever (gemeente Pekela) zal met name inzoomen op de uitgaande poststroom van de digitale postkamer, in samenwerking met Michiel Bosch (Postex) en op de verschillende robotisering mogelijkheden van administratieve handelingen met behulp van DocYard.

De Stadsbank Oost Nederland heeft al jaren geleden besloten om de volledige postverwerking uit te besteden aan Docuwork. Eddy Klement (directeur van de SON) zal uitleggen waarom zij voor een digitale postkamer hebben gekozen, hoe ze het hebben aangepakt en welke factoren belangrijk zijn voor de Stadsbank.

Tenslotte zal Hylke Postma (lead developer DocYard) uw meenemen in de wereld van Artificial Intelligence, wat is het, wat kan het en wat is ervoor nodig om het verantwoord te kunnen gebruiken?
Na afloop is er tijdens de borrel ruimte om in gesprek te gaan met ons, onze partners en relaties.

We zien er naar uit u te mogen verwelkomen op dit event, Meld je nu gratis aan.