Gepubliceerd: 12 maart 2018

Docuwork en Luratech, de Duitse software ontwikkelaar van DocYard hebben gezamenlijk de DocYard GmbH in een Joint venture ondergebracht.

Docuwork en Luratech bundelen hun krachten met betrekking tot DocYard, met als doel om het schaalbare integratie platform voor scanservice diensten en digitale postverwerking verder te ontwikkelen en in de markt te zetten. Het bestaande LuraTech-Team voor de ontwikkeling, implementatie en distributie van DocYard wordt door de nieuwe GmbH overgenomen en aangevuld met bewezen experts op het gebied van proces-consulting, optimalisatie van inkomende post (e-mail) afhandeling en tool-ontwikkeling vanuit Docuwork.
Jan Ite Muller, oprichter van Docuwork en de nieuwe directeur van  DocYard GmbH,  ziet in de samenvoeging van ontwikkeling en in de jaren opgebouwde know-how van een groot aantal gezamenlijke projecten de basis voor een succesvolle en veelbelovende toekomst van DocYard.

Docuwork zet DocYard sinds 2012 voor haar eigen documentverwerking in. DocYard is een flexibel en modulair opgebouwd integratieplatform, die moeiteloos alle handmatige verwerkingsstappen (bijvoorbeeld: intake, papier voor-bewerking e.d.) en automatische processtappen (bijvoorbeeld: OCR of automatische document classificatie) ombouwt naar uniforme workflows.
Docuwork gebruikt de software onder andere om de volledige postverwerking van Kredietbanken te digitaliseren, automatisch te classificeren en data uit te lezen. Sinds 2013  implementeert Docuwork DocYard bij verschillende klanten en verschillende branches voor de documentverwerking.
DocYard integreert alle bij een digitale postkamer of scan-servicebureau voorkomende taken op één enkel platform. Daarmee genereerd DocYard als gevolg van de lagere introductie en exploitatielasten reeds vanaf het eerste project een snelle Return on Investment, een aanzienlijke verhoging van productiviteit.

“Met Docuwork hebben we een sterke partner voor de doorontwikkeling van ons produktieplatform DocYard” zegt Carsten Heiermann, geschäftsführer van Luratech.
“Docuwork heeft in de afgelopen jaren als reseller meerdere succesvolle implementaties van DocYard in Nederland gerealiseerd en daarbij innovatieve aanvullende modules voor hun klanten ontwikkelt.”

Voor meer informatie kunt u kijken op: http://www.goodnews.de/pressemitteilung-luratech-europe/docuwork-und-luratech-buendeln-ihre-kompetenzen-rund-um-docyard-959.html