Gepubliceerd: 4 augustus 2021

Er zijn veel spannende en langverwachte updates in onze 3.5 release. Ten eerste hebben we een gloednieuw DocYard-datawarehouse toegevoegd, zodat u uw favoriete BI-tool (bijvoorbeeld Microsoft Power BI) kunt gebruiken om nog meer inzicht in uw gegevens te krijgen.

We hebben ook batch retention policies toegevoegd waarmee u voltooide batches naar het datawarehouse kunt archiveren en oude batches automatisch kunt opschonen om uw productieomgeving beter georganiseerd en responsiever te houden.

En tot slot hebben we een nieuwe module toegevoegd: de Named Entity Recognition-module. U kunt deze module onder andere gebruiken om namen en plaatsen in documenten te vinden. Handig als u bijvoorbeeld snel veel documenten wilt anonimiseren. En dankzij het gebruik van machine learning is het niet nodig om eerst een formulierontwerp te maken. Dat scheelt veel tijd en moeite. Voor een beknopt overzicht van alle wijzigingen in versie 3.5 refereren wij naar de release notes op de website van: DocYard GmbH.