Gepubliceerd: 1 mei 2020

 

Docuwork MedewerkerDocuwork Medewerker

Nieuwe developer & online marketeer

Het barst de laatste weken van de nieuwtjes over Docuwork. Zo is Kevin de Borst onlangs bij Docuwork B.V. in dienst getreden. Kevin zal zich bekommeren om de digitale marketing en communicatie-activiteiten van Docuwork. Daarnaast zal Kevin worden ingezet bij maatwerk DocYard-implementaties.

 

Jr. software developer & online marketeer

Kevin de Borst (32 jaar; Assen)

Ok, daar gaan we dan! Mijn naam is Kevin de Borst, ik ben 32 jaar oud en woon in Assen. Oorspronkelijk kom ik van de Hogere Hotelschool, maar heb onlangs besloten mijzelf om te scholen tot softwareontwikkelaar. Het werd tijd om mijn hobby als (web)ontwikkelaar en grafische softwareontwikkelaar om te zetten in een zakelijke aangelegenheid.

Onlangs heb ik het programma Entry Level Software Developer met succes afgerond en ben ik op zoek gegaan naar een bijpassende en uitdagende baan. Die heb ik bij Docuwork gevonden als de nieuwe jr. software developer en online marketeer.

Mijn arbeidsverleden ligt zowel in het operationele als aan de leidinggevende kant. Tevens ben ik particulier adviseur bij de Rabobank geweest. Ik heb inzicht gekregen in procesmanagement en word getypeerd als een puur blauwe consciëntieus analytische DISC-persoonlijkheid… Nu zul je denken… Wat?! Nou… dat was het moeilijke gedeelte.

Ik houd ook erg veel van koffie en vind het heerlijk om in het weekend met mijn partner op een terrasje te hangen. Ik geniet vooral van street-food en vind het geweldig om foodtruck-festivals af te struinen en lekker te eten. Verder hou ik vooral van soul-muziek en om mee te swingen op de songs van Aretha Franklin en Etta James. Tegen mijn collega’s zeg ik alvast ‘sorry’ voor het meezingen.

Om mijn kennis verder te ontwikkelen ben ik inmiddels gestart met een cursus over .NET en C#. Zo kan ik het scrumteam straks nog beter ondersteunen!

Mocht je vragen en of opmerkingen hebben, stel ze dan gerust via: k.deborst@docuwork.nl.

 

Namens het hele reeds bestaande Docuwork team wensen wij Kevin een leerzame maar vooral een hele plezierige tijd bij ons!