De AVG is een feit. Wat houdt dit in? Onder andere betekent dit dat een medewerker of klant zich zou kunnen beroepen op het recht om vergeten te worden. U dient dan op te zoeken welke informatie u van deze persoon / organisatie in uw bezit heeft en de documentatie die u niet hoeft te bewaren vanuit wet- en regelgeving te verwijderen.

Maar hoe creëert u deze selectie uit uw archief en hoeveel tijd kost dit? En hoe zeker bent u dat deze selectie compleet is?

Vroeger kwam alle informatie op 1 centrale plek in een organisatie binnen, maar tegenwoordig geldt dit vaak enkel nog voor een klein deel overgebleven documenten die per post worden ontvangen. In een wereld waarin steeds meer digitaal wordt verstuurd/gedeeld en waarin ook steeds meer versplintering plaats vindt is het de uitdaging om grip te houden op uw documenten en data. Docuwork kan u hiermee helpen.

Met de digitale postkamer DocYard worden alle binnengekomen documenten, zowel analoog als digitaal door middel van workflows, op een uniforme en gestructureerde wijze aangeboden aan de daarvoor bestemde achterliggende systemen (vb. DMS / ERP). Door middel van verrijking van de documenten en door middel van de geïntegreerde classificatie technologie kunnen de documenten niet alleen snel verwerkt worden bij binnenkomst, maar ook makkelijker en sneller teruggevonden worden.

DocYard is niet alleen een aanwinst voor de toekomstige aanwas van documenten en data, maar ook bestaande situaties kunnen verbeterd worden door middel van de digitale postkamer oplossing. Vooral bij grotere organisaties komt het vaak voor dat er in meerdere systemen documenten opgeslagen worden. DocYard kan er in die situaties voor zorgen dat al deze documenten op een centrale plek worden geborgd. En is uw bestaande archief niet naar wens ingericht. Ook geen probleem. Het DocYard platform kan uw huidige archief éénmalig over het platform halen om het bijvoorbeeld te laten OCR-en, comprimeren, classificeren, verrijken en/of te converteren naar bijvoorbeeld PDF/A.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op of klik hier voor meer informatie: DocYard